Over mij

Mijn naam is Agnes van Woensel (1980). Leven betekent voor mij op reis zijn. Soms is dat letterlijk mijn rugzak pakken en onderweg gaan, zoals naar Santiago, maar vooral is het een manier om mezelf en de wereld tegemoet te treden. Mijn intuïtie is daarbij leidend, mijn hart het kompas.

Professionele pad

Na een start als jurist bij Amnesty International was ik een aantal jaren docent en trainer aan een universiteit. Sinds 2012 ben ik gevestigd als zelfstandig trainer en coach. Ik werk op vrijwillige basis voor vluchtelingen.

Achtergrond

Blijven leren hoort bij mij en geeft uitdrukking aan mijn veelzijdigheid. Ik heb een achtergrond in Kunst- en Cultuurwetenschappen en Nederlands Recht. Daarna voltooide ik een opleiding tot coach, lichaamsgericht trainer (Leadership Embodiment) en begeleider van opstellingen en rituelen (Systemic Ritual®). De rode draad is: van hoofd naar hart, lichaam en ziel.

Voor mijn curriculum vitae kun je mijn profiel op LinkedIn bekijken. Maar wat je daar niet vindt, is dat ik hou van dansen op blote voeten, van muziek met een ziel erin en van elke dag een beetje voller leven.